službena internet stranica udruge

Kategorija : Udruga

Apr/14

11

Montaža arduino autića

Danas smo sastavili autić za test arduina. Vježbali smo unošenje tteksta i slike u web.

No tags

Mar/14

24

Druga radionica

Danas nas je nešto više, znači postoji interes koji su prepoznali naši sumještani. Danas smo učili kako ispočetka napraviti nove izbornike “O nama, Natjecanja, Kontakt” Vježbali smo na dvd.kapelica.com.hr 

No tags

Cilj radova je povezati Kapelicu i Garešnicu na 5Ghz te okrenuti jednu antenu prema Kapelici koja će služiti kao AP za članove koji ne vide Mjesni dom Kapelica. Radove su odradili Luka Uzel i Luka Fištrović a izabrali su najhladniji dan da se popnu na stup

No tags

Oct/12

12

Jesenski radovi

Nema više onih ljetnih vrućina i vrijeme je da se krene sa radovima na wireless mreži.  Ideja nam je da povežemo sve routere u mreži  sa radio uređajima na 5Ghz ili 802.11a. Cijelu godinu skupljamo opremu za nadogradnju mreže i vrijeme je da ju postavimo i pustimo u rad. Bilo je potrebno još jednom proučiti [...]

No tags

Apr/12

24

Kodeks ponašanja u mreži

Ovim kodeksom definiramo pravila člana korištenja wireless mreže Informatičkog kluba Virus Kapelica. (IKVK), njihova prava i obveze.

čl. 1
Članstvo u IKVK omogućava pristup mreži nakon uplate članarine. Članarina iznosi 240 kn godišnje. Članarinu je moguće platiti na dva obroka od 120 kn, prvi dio do 31. siječnja tekuće godine, a drugi do 30. lipnja tekuće godine.

čl. [...]

No tags

Apr/12

24

Skupština 2011.

21.4. 2012. godine održana je redovna skupština. Skupština je donijela kodek ponašanja u mreži i potvrđen je plan i program za 2012. godinu.
1. Otvaranje skupštine
2. Izvještaj o radu
3. Rasprava po izvješću i glasanje izvješća
4. Plan i program u narednoj godini
5. Donošenje etičkog kodeksa
6. Izvještaj o projektu Radio teleskop (Luka Turić)
7. Razno

No tags

Feb/12

28

Izvještaj o radu udruge 2011.

Ove godine informatički klub Virus-Kapelica proslavio je 10 godina postojanja povodom čega je i održana svečana skupština. Skupštinu je vodio predsjednik Mario Juretić koji je izvijestio o proteklom razdoblju a Luka Uzel kao tajnik i voditelj wireless projekta izvijestio je o napretku. Za vrijeme skupštine u prostorijama kluba održan je LAN parti.
Ovim putem želimo se [...]

No tags

Dec/11

20

Novi krov na mjesnom domu

Ovom prilikom članovi Virus-a žele se zahvaliti gradu Garešnici na realizaciji obnove krova mjesnog doma. Također pozdravljamo inicijativu za obnovu fasade. Nemojmo zaboraviti da su naše prostorije unutar ovog doma pa i stup koji koristimo za našu bežičnu mrežu. Evo preostaje da pričekamo proljeće i postavimo opremu.

No tags

ZAPISNIK
S redovne skupštine Informatičkog kluba Virus Kapelica
Dnevni red:
1. Otvaranje skupštine i izbor radnog predsjedništva
2. Izvještaj o radu u proteklom mandatu
3. Blagajnički izvještaj za 2010. godinu
4. Plan rada za ovu 2011. godinu
5. Odluka o davanju na korištenje Foto projektora
6. Odluka o pomoći za izradu Radio teleskopa
7. Odluka o zajedničkoj suradnji Info kluba Virus i Radio kluba [...]

No tags

Ovim poslom završavamo radove za ovu 2010. godinu. Dvoumili smo se oko lokacije za AP na Gaijnama ali sve je bilo sa razlogom. Ova lokacija vrlo je bitna za građane koji žive u Garešnici a nisu pokriveni signalom Ciglenice ili ZTK. Prvenstveno se radi o zgradama uz Konzum, Moslavačkoj ulici, Graničarska te Carev jarak.
Oprema je [...]

·

Older posts >>

Theme Design by devolux.nh2.me
To top